BABY TIDUR

hi ada ke mommies kat sini yg baby tido dari pkul 7pm smpai la 7am? bangun nak susu je. baby 6bulan. normal ke?

4 Balas

Normal kot sebab anak saya 5 bulan 9 hari pn macam tu. Memang leps habis pantang rutin tidur dia mcm tu cuma saya kadang2 lajakkan tunggu maghrib baru bagi tdo

normal. baby memang perlukan tidur yang cukup. 12 jam untuk tidur malam tu sangat bagus. sebab tumbesaran baby banyak berlaku time baby tidur.

normal kot anak saya 10pm sampai 10am 😅 bangun merengek nk susu lepas susu tidur balik

normal.