Beranak awal

Ada ke kt sini yg beranak awal 32minggu bby dh nk kua. . bolehh ke jdii . .so bby mcm ne yee. . okeyy ke atau akn ada masalah. .tlg jawab plzzz. .

2 Balas

anak saya sblm ni lahir 32minggu, 2.23kg...tetiba rasa sakit nak bersalin. Bawah da bukak 8cm tapi kena czer sebab baby melintang. Masa lahir agak lemah & duduk di nicu dekat sebulan. Alhamdulillah sekarang jadi anak yang sihat & cergas 😃

Baby belum matang banyak risiko. Kadang2 ikut nasib jg. Ada yg ok, ada yg perkembangan baby tu lambat sikit