UPT

Ada ke kawan2 dalam ni kalau test upt malam lebih terang dari upt pagi. 2 3 kali test still malam akan lebih terang line tu. Gambar tu test malam.

UPT
5 Balas

Ni upt pagi. Update terbaru.. sy tak pregnant sbb dah period ☺. Doakan ada rezeki sy pregnant ya kwn2.

4y ago

InshaAllah, Aamiin

Sis boleh tak nak tengok upt sis yang pagi punya?

Sy test Selang seminggu pon lebih terang Dari yg pertama

4y ago

sy test mlm terang, tapi esok pagi test lagi tapi line tak terang mcm mlm. Mungkin test selang beberapa hari lagi. Period dah delay 2weeks

Hcg memang akan makin meningkat hari2

4y ago

Tapi contoh malam dpt line terang, esok pagi test lagi tapi line dia tak terang mcm yg malam. Maybe sy boleh try guna clear blue pula kan

Sis pregy x tu?

4y ago

Tak sis. Mungkin perubahan hormon sbb cycle period sampai 45hari.