pregnancy

Ada tak yg pernah mengalami situasi mcm sy, pregnant 6weeks keguguran lps tu jarak 2 minggu ja pregnant lagi.. now dah 20w4d . Sy keguguran dlu 22mac. April pregnant lg tak sempat period pun.. ?

3 Balas

Tahniah sis... Rezeki sis cpt... Xperlu nk tgg lme2... Jg diri baik2 sis... Smg kandungan kali ni baik2 aje n slmt dilahirkn mengikut tarikh yg ditetapkn...

Saya lepas 6 minggu preganant lg. Tp skrg dah masuk 7w, and ttbe ade kelaur darah lg. Sis smooth je ke 2nd pregnancy?

Due date tu kena kira mcm mana ya? First day keguguran atau mcm mana?