Kulit muka kusam n celah2 semua jadi gelap

Ada ke ibu2 mengandung 35w kulit berubah jadi gelap n kusam? Muka sy jadi gelap .mgndung anak first celah2 leher ketiak peha je,nie smua,Nape ya?

2 Balas

sy dari awal pregnancy cm ni sis. siap pakej jerawat halus. muka jd makin gelap. tumbuh bulu2 kt perut. gatal2 kt leher n bwh perut. hitam kt leher sbb gatal2 tu. kdg tgk muka sndri rase cm alahai teruknya aku sejak pregnant. hahaha. semoga seri tu semua turun kt anak. tu tarik dari maknya. huhu