Nk meluah skit

Ada ke ibu² kat sni lpas beranak..bdan dh x secantik mcm sblm ada anak? Sya lpas brnk ank no 2 ni bdn ada strechmark..brt badan pn mkin naik..kdng² tu malu tngok diri sendiri..rsa down sngt lgi² fmily ckp muda² lagi dh gemuk..ktanya dlu² dia branak ank 4 x prnh ada strechmark..prut boroi..msa sya bersalin ank first bdn sya ok je strechmark pn x da...mngkin bdan sya x naik sbb ank sya mnum ssu formula.. Ni ank no 2 mmng sya dh niat nk bf je..org sruh jga mkan..tpi hakikatnya bf ank ni sngat² lpar..kdng tu tngh mlm pn sya nk mkn nasi...ank sya bru 2 bln..lgi² dia kuat mnyusu tngh mlm...tpi Alhamdulillah suami sya sngat² fham...dia x prnh persoalkan bdn sya dh brubah mcm ni..dia sllalu ckp klau lpar mkan je jngn than²...

16 Balas

jgn la salahkan niat nk bf tu awak berat naik.. sy bf anak 18m ni pun berat underweight je mcm sblm pregnant dulu. lapar mkn selalu jgk. mkn nasi tgh2 mlm tak tetap waktu pun berat makin turun jgk walaupun byk. naik sikit turun byk

senang citer pekak kan telinga ja jngn ambek port sangat ape yg orang ckp. njoy je journey membesarkan anak anak. full bf biasa la cpt lapar, bila anak dh tk menetek, slow slow la cantik kan diri balik.. jnji suami support awak

bf mmg lapar sis saya sebat je makan lg x makan lg stress susu x nak keluar , lepas bby 2 tahun bru fikir nak diet , jgn down sis janji suami faham 😁

biasa la sis mulut org...buat x thu asal kn suami oke n kita...die jeles kot sis berisi ...klu sy buat x thu je....sbb kita yg berslin bukan org tu

Kalai suami okayy..takpela sis abaikan mulut org dekat luar sana..yg pnting suami fahamm kitaa

faham perasaan tu