Konfius

Asslm nk tye sapa sini dah 24w tapi perut tak nmpk lgi? Knp sy time berdiri bru nmpk perut tp time dduk perut jdi kecik mcm lelemak je y ade? Huuuuu

2 Balas

sy dari anak pertama smpai ke 2 dkt nak branak baru org sedar tgh pregnant. ikut build badan ibu jugak. ada ibu kurus kecik nampak la perut. asal scan baby stiap kali sama dgn umur kandungan tak perlu risau

4y ago

Sy ank 1st sis ggur thun lepas ni da msuk 24w kan klo sy diri bru nmpk buncit sikit, klo dduk xnmpk buncit pun, nk tgu scan 28w lme nye rse, hrtu 22w scn klinik lua tp tah scn tu doc xleh nk bc saiz kpla bby, mse 20w doc kk kte normal saiz nye,, berat ikut umur cmtu, tp sy confius perot sy je🤣🤣 sy rse mungkin sbb bdn sy bsr & obes jdi lelemak jela nmpk😂 sy dah ttc 4y jdi cm takut sikit knp xnmpk2😂

asslkn baby sihat.

4y ago

think positive je sis. Mmg ada yg perut kecik tp baby sihat je membesar ikut usia.