Hi semua.

Ada ke ibu2 czer mengalami sakit kepala walaupun baby dh nk masuk 3 bulan?.. sy dh jumpa doc.. doc ckp mungkin x cukup tidur sbb kerap bangun susu'kn baby... if can kongsi pengalaman masing2 ..dpt mmbntu sy

2 Balas

aah btl tu kekdg xckup rest n tdo blh sbbkn kita sakit kepala...dan lg satu nnti amalkan makan acid folic..kekdg hb low pun blh buat kita pening.. doc hamid arshad dlu pnh share lepas bersalin bgus amalkn mkn acid folic...sbb pmpn lepas bersalin byk kekurangan vitamin dlm bdn..nk2 jika fully bf..ank amik sikit vitamin yg ada pd dlm bdn kita semasa mnyusu bdn..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

doc pun ckp benda yng sama hb..pressure,heartbeat rate semua ok... huhu... tapi tu la hati sy x tenang ingatkan ada yng x kena dgn badan sy sbb bersalin czer....