yu yee minyak yuyi

ada ke ibu yang pakai minyak yuyi kat baby umur sebulan? baby saya dh pakai mcm mcm minyak kembung je perut dia. saya nak cuba pakai yuyee tp risau kat iklan letak baby umur 2 tahun ke atas je boleh pakai. sian baby bila tepuk2 perut dia bunyi kosong tu 😌

yu yee minyak yuyi
59 Balas

dia iklan tak sesuai untuk bayi bawah 2 tahun sbb kandungan parafin tidak sesuai untuk bayi bawah umur 2 tahun..kesan sampingan lebih kurang penggunaan camphor / kapur barus pada bayi bwh umur 2..sesetengah bayi okay tapi ikut cara penggunaan pada bayi tersebut..better cari alternatif lain sis..