mencari due sama

ada ka yang due bersalin sama saya 💕 19/6/2023. kalau sama jom la kita kenai

27 Balas

Ank sulung saye 20.6.17 😂 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

hujung bulan 6 tapi was2 sikit sebab ank pertama hujung bulan 10,lahir hujung bulan 9😂😂😂

Saya ini ikut swasta 19.6 hari tu kk scan 17.6 belum pasti rasanya..

2y ago

apa ii pon tahniahh

Sis nak tnyak . Minggu 10 sis ada rasa apa2 tak ataupun takda rasa?

2y ago

kadang ii keras perut. kadang okey. tapi alahan mmg x berenti start 8 minggu.. sekarang alhamdulillah okey sikit cuma tido ja mmg susah tido. kurang selesa

sma due 19/6😍 third baby dh..semoga dprmudahkn

Ada yang sama dgn saya tak ? 07/6/23 🫰🏻

saya due 25.6.23 minggu nak raya haji dh tu😆

Saya 16/6 🤭 Hi baby june!

saya 18/6/2023 .. beza sehari je😆

hai baby jun.. hadir 12/6/23

2y ago

Eh same la kite...