Due bulan 1 2023

Hi, ada siapa2 due awal bulan 1 2023? Ada yg dh beraalin ke? Sy due 6/1 huhu.

12 Balas

2nd baby - due 8/1/23. sekarang baru 34w++. baby belom cukup matang lagi awak. kita doa baby keluar time dia matang okay. semoga urusan dipermudahkan

1y ago

mudah mudahan awak. sy doakan baby keluar masa dh matang❤️❤️. aamiin aamiin ya mujib

19/1 due date dlam buku pink, tpi 9/12 ni kena jmpa doc pakar, sbb bby besar.. kalau masih berat naik juga, kena bsalin awal la 😅

Due 7/1/23 hehe belum bersalin lagi sy doakan kita semuaa dipermudhkan urusan bersalin nnti ya aaminn🤲🏻

due 7/1/23 😚 bru 35w + 2D.. belum bersalin lgi..

due 3.01.23 harap² sempat la kua tahun depan 😁

1y ago

due kite same sis

Due 1/1/23 2nd baby dah start rasa sakit2

Due 12/1/23 🤗 belum bersalin lg..

3/1/23 belum deliver lgi 🤭

Due 7/1/23 belum bersalin lgi

due 11/01..belum bersalin lagi

1y ago

Mudah mudahan keluar bila dh matang. Aminn