Tinggal anak nak pergi bersalin

Ada Ka sini ,yang mengandung anak baru setahun lebih ,macam mana ea waktu tinggal anak sekejap nak p bersalin,anak yang masih susu badan .apa pengalaman korang ya ,

2 Balas

Sy sis.. anak 1st baru 18bulan sy bersalin yg 2nd, masuk hospital malam, esok petang nya sy dah discharge, time sy kat hospital ada kakak ipar yg jaga anak 1st.. tp sy memang dah stop bf time anak umur 15bulan, itupun sebab nurse yg suruh stop, kalau ikutkan nak bf sampai 2 tahun..

6mo ago

itu la kalau dah stop bf Okey la lagi ,risau yang masih bf ,takut time masuk hospital dia meragam 😅