Putih telur

Ada Ka sini yang keluar putih telur sehari selepas period? Tengok orang share selalu subur keluar putih telur 14hari sebelum jangkaan period bulan depan .test opk negative lagi

2 Balas

Saya slalu nye 3-4 hri lps period akan klua putih telur tu.. sbb ovulation dlm hri ke 11 mcm tu (klu test opk).. klu sis nk conceive bley je bsama tyme discharge tu & ble opk positif.. x salah pun.. klu mcm sye nk elakkn preggy, memg lps period x kn bsama smpi la lps hri ke 15 mcm tu..

5mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 16

maksudnya cycle awak kali ni pendek dan dah nak dekat +ve OPK tu. EWCM memang akan keluar awal sebelum +ve OPK. dah mula waktu subur tu, dah boleh mula BD.

5mo ago

EWCM memang akan keluar few days sebelum dapat +ve OPK