Husband yg salah atau isteri???

ada ka di sini yg husband dia mcm xmau sentuh bini dia even da hbs pantang da hbs 100 hari...anak da nak masuk lima bulan april nie..anyone??mcm mana kamu atasi???

16 Balas

direct shj pd suami..bnda ni kena slow talk dgn suami.. terus terang.. sbb tu rumahtangga penting komunikasi.. cari wktu yg sesuai yg mana wktu suami awak sdg berehat dgn tenang lpstu tny lh.. suami awak.. awak yg knl dia mcm mana wktu yg sesuai utk berckp hal penting.. kena pndai jgk tarik selera suami.. hiaskan diri wangikan diri utk suami.. manja² ckit usik dia.. pkai seksi.. urut² blkg dia org lelaki mmang cukup suka dgn urutan.. kpla dia.. sbb org laki ni bila dia serabut penat letih mmang dia x bernafsu sgt nk bersama yg dia nk tido je.. dorg bkn mcm kita suka meluah.. dorg suka pendam x nk org dia syg rasa susah hati..

tanya la. xsalah tanya. kn suami kite tu.. sy skrg ank dh 4 bln. suami xberani lg. die ckp takut sy penat dn sakit. tp asbab sy bertanya, suami ajak bercuti dn minta ready tuk bersama. so boleh la sy ready ape y patut.. nerbes plk😅

1y ago

😁😁😁🥰😝😝😝

biasa lelaki dia takut sbb kita lepas bersalin. jadi dia takut bawah tu masih luka ka apa. think positif je sis. awk jgn fikir byk nnti meroyan pulak. kena jaga dan tenang kan fikiran. kalau nak tu boleh jee ckp sbb dia suami kita

bgi saya elok jee tapi kalau lma sngt bini pulak rse nk bersama kdng suami x sbr2 tu kdng diaa bkn tahu bini pntt ank smua bkn dia jaga bgi saya elok suami fkir smua tu kang termengndung lagi nayaa pak karim

🙋🏻‍♀️ sebab husband risau badan tak betul2 sihat lagi.. yg penting kena selalu bawak berbincang, heart to heart.. dah masuk 6 bulan ni elok je bersama..

sy Smpai ank nk masuk 9 bln masih xbrsama suami LG.bila mengenangkan apa yg dia buat Mase sy mengandung n Mase nk bersalin tuhari.hormat ya.nafsu tidak

try la tarik perhatian dia ...pakai sexy sikit ...pstuu buat buat sapu losyen kt kaki ke badan ke ...sikat sikat rambut sebelah dia 🤣

1y ago

yng ni rse geli hati lak kalau buat dpn suami hahaahahaa

sy dgn suami msih trauma mengandung jarak dekat. kdang2 trauma tu yg buat suami takut nak bersama. sebab takut tiba2 lekat.

1y ago

pil oralcon kee sis selalu bersama suami buang luar ke dlm ? kalau dalam mkn pil lekat jugak kan sebaik ank dh sethun ..faham tuuu trauma hehe

direct tanya suami jee.. tanya kami susah jgak sebab xtido sebantal🤭🤭 hal "dlm kain" face to face je dgn pasangan.

Mungkin dia penat atau risau puan penat? Kalau saya, saya terus terang tanya dia nak tak je.