Sakit gigi

Ada ibu2 yang mengalami masalah gigi sebelum atau selepas mengandung? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Saya. sblm hamil sakit gigi untuk rawatan akar. rawatan ditangguhkan sbb kes c19 naik. disahkan hamil, rutin cek up di klinik ada jumpa dentist untuk pemeriksaan gigi. saya bgtau dentist, saya ada rawatan dgn pakar yg tertangguh. Dlm minggu sama, klinik gigi pakar call minta dtg, pakar buat pemeriksaan dan rawatan yg sesuai , lepas tu dia minta sy dtg slps bersalin bila2 sesuai. Haha lama sangat tu.