mangga muda cicah garam dan belacan

ada ibu2 yang macam ni tak ??

mangga muda cicah garam dan belacan
57 Balas

sedapnya sis...tmpat sy susah jmpe...tkde musim.. nk ngis rasanya.. beli jenis mangga,kulit hijau, isi keras tp manis pulak 🤣

Time prgnant kali ni sya x suka makan masam2 pedas gitu..suka manis2 n ada masam sedikit x lebih masamnyaa..😅😅😅

saya takleh mkn klu mkn gram mcm tu kene buat pncicah kicap jugk . tngok mangga ni telan air liur 😅😅😅

Tak lalu pulak makn yg masam2 g2...preggy yg ni nak mkn mangga manis n jambu batu je 😅🤭

Saya pregnant nie tak suka yg masam2. Nak yang manis2 tp buah tue nmpk menyelerakan pulak 😅

Kita salu dgn garam je..mmg gile power tp dgn belacan tak lg try sbb tak minat..hehehe

nmpk sedap saya dhla suka myicah... tpi husband xbg kalau myicah buah msam xelok.. ...

X berapa minat sgt dgn buah masam2..takut sakit perut..selalu mkn buah yg manis2 saja

Fav niii. Kalau saya suka letak kicap + gula + cili sikit. Hehehe

sy xleh mkn msa preggy dlu. mkn masam cnfirm muntah. pedih ank tekak.😅