GDM on first time pregnancy 😔

Ada ibu² sini yg gdm jugak tak? Taktau la tapi rasa sedih sgt bila dapat tau gdm. Mungkin juga sebab baru first time mengandung tapi sy sehat dan bmi normal jadi rasa sedih sgt bila dapat tau sy gdm 😔

17 Balas

Sy gdm. bmi mmg lebih first pregnant jugak. tkpe sis kadang pembawakan nnti lps bersalin xde da kencing manis. jgn stress. jaga makan. semua utk bby

apa2 puan kena jaga makan minum time mgandung...BMI sblum mgandung x sama ...so take care ya sbb bahaya utk puan dan bayi

hi. saya pun anak 1st gdm.. but after bersalin gula kembali normal.... dont worry.. jaga makan saja..

jgn sedih jgn stress. yg penting kawal makan je. isnhaaAllah lepas bersalin nnti habis lah gdm tu

saya pun :( gdm dengan hb low :( jangan sedih okay, kena kuat 🦾 jaga makan minum.

Saya pun ada GDM . 2minggu sekali kena buat BSP 😅

jgn sedih...klu gdm kna czer...brjuang demi ank