GDM on ubat

Assalammualaikum, Nak tanya ada tak sesape yg gdm on ubat tapi bersalin normal ? Sebelum ni bsp okay, tetiba harini tinggi dah kena on ubat 😭 Risau sebab first time mom 😣😣#firstbaby

1 Balas

sy ank ptma gdm juga.. bersalin biasa juga cuma kna masuk ubat d bhgian bawah tu... untuk lembutkan rahim dan bukan cm.. 12 jm juga menahan sakit tunggu bby kluar wktu tu... hehe

2y ago

boleh tahu kenapa kene masuk ubat dekat bahagia bawah?baby besar ke disebabkan GDM?saya hari ni baru dapat ubat,first time juga GDM setelah kandungan kali kelima..12 jam tu sis tggu jalan buka ke?