susu kurma farm fresh

Ada ibu2 pernah minum? Boleh bagi feedback? Hb sy low.. sy dlm usaha nak naikkan hb.. try jus mariam tpi tak boleh telan.. minum susu HL pun lama2 rasa loya pula.. ubat dan buah semua dah saya makan.. tapi masih 10.5 lagi hb.. sy nak cuba minum susu kurma ni.. sy try kotak kecik rasa sedap.. tapi risau sangkut gula pula.. mak sy ada sejarah kencing manis tu sy nak kena jaga2 juga.. boleh sape2 bagi feedback yg minum susu ni?

2 Balas

Sy hari2 minum susu kurma farm fresh. Hb mmg cantik. Plg rendah 11.2. 2x minum air gula xsangkut kncing mania. Lg 1 jambu batu. Buat mcm snek. InsyaAllah hb nnti cantik

5y ago

Ok tq sis

Sy minum,hari2 memag minum y kotak 200ml.. Alhamdulillah hb cantik..

5y ago

Sy minum stiap pukul 4 petang sebab pagi2 sy makan new obimin so xleh minum susu n mlm sy minum anmum..