Susu Formula

Ada Cdgan X.. Anak saya Minum Enfalac A+ Tpi Asyik Kembung Kemudian Tukar Pada Enfalac A+ Juga Tapi Gentlease... Susu Yg Telah Di Hydrolysed Kan... Kembung langsung dh xde Tapi Skrg X berak 2 Hari.. Tau X Susu Yg Elok Untuk Elak Kembung Dan Sembelit.. Tq

11 Balas

sy dulu try susu y mahai2 dulu , enfaLac , s26 , anmum , sudh ny xngam , dia nk susu murh jgk 😂skrg mntain Lctogen 😊 berak s'hri 3/4x , prut p0n xkmbung