Kembung perut

Baby 11 month minum susu enfalac step 1 berak keras busuk btul then tukar enfalac step 2 yg 6month to 12 months mula sembelit then ok cuma baby mcm x nk sgt since doc suruh tukar blik step 1 tiber jadi blik sembelit siap pakej kembung. Kena tukar blik ke susu nya? Jangka masa nk tukar berapa lama? Ade solution tak?

1 Balas

try frisolac, lepas mandi rajin urut i love u kat perut baby, tapak kaki, betis, belakang badan.