Macam mana nak hilangkan kahak baby 2month?

Ada cara utk hilangkan kahak baby? Bila baby mnum susu formula tekak dia mcm tersekat sesuatu.. ada masa dia batuk or tersedak ada bunyi mcm kahak.. ada cara2 tak? Kesian tengok anak tak selesa

3 Balas

Hi, boleh saya tahu awak buat mcm mana ya? Anak saya dua bulan minum enfalac A+, tekak dia mcm penuh kahak. Kesian sangat bila dengar bunyi tu. Ni tanda baby alah pada susu tu ke?

10mo ago

Sama jugak.. minum enfalac byk kahak

Bby poo ok x? Mcm bby sy susu x sesuai. Dia jd sembelit & slalu tsedak especially wktu tidur. Bunyi kahak pun kuat.

2y ago

bby sy poo lembik xprnh sembelit

takot susu xsesuai

2y ago

mcm mna nk tau susu xsesuai?