kaki bengkak jari kebas

Ada cara tak untuk hilangkan kaki bengkak? Jari2 sy punya kebas nak buat kerja pn susah😅

kaki bengkak jari kebas
16 Balas

sama lah..tgn nk genggam pun sush.. td bru jmp doc.. doc cdgkn jmp fisio.. mmg xde ubat.sbb ia normal. ksan air byk dlm bdn. kne kurgkn gram dan fast food. sdgkn dua bnd ni sy mmg kurg.. fast food ada lah sekali mse awl2 pregnant tringin mkn a&w..slbehnya mkn msk sdri.. tp rmai org kta mmg kbiasaan jd pd ibu mengandung lg2 ank 1st.