kaki bengkak jari kebas

Ada cara tak untuk hilangkan kaki bengkak? Jari2 sy punya kebas nak buat kerja pn susah😅

kaki bengkak jari kebas
16 Balas

Saya dari awal trimester sampai masuk trimster ke 3. Saya letak bantal tinggi² bila tidur. Buat masa ni belum bengkak lagi. Kalau dah menunggu hari. Ianya normal bagi ibu hamil. Menunjuk kan yang ibu tu tidak lama lagi melahirkan..tapi kalau awal² trimster lagi dah bengkak. Mungkin ibu tu ada msalah kesihatan lain. Tanya nurse atau doktor tempat awak blinik tu.

3y ago

Sama lah kita. Sy pun due bulan 1. 😇😇 jga ksihatan awak dan baby. Semoga slmat awak brsalin nnti