susu terbaik untuk ibu mengandung yang sedap

Ada cadangan tak susu utk ibu mengandung yang sedap dan baik ? Kalau boleh nak susu tepung.

24 Balas

Sis kalau da gdm..kne amek low fat punye susu..if xda mslh..susu apa pon okay..jnji sesuai ngn sis..sy anmum...tp org ckp bby besar nnti..xtau la..sbb bby sblm ni si abg 2.79kg ...si kakak 3.46kg..normal je bsalin..next bby xtau besar mana...

Cri y kurg gula. Bkn untk sdp je awk. Tpi xsmtnyaa kena minm ssu untk ibu hamil. Nespry sgt ok. Kurg gula and xbau susu sgt

Saya minum anmum materna .. sedap .. tak de gula tambahan .. rasa mcm mnum susu dutch lady full cream

Similac Mom sebab dia low fat, tapi kalau fresh milk pun ok je, Farm Fresh ke, Magnolia ke, HL

Frisomom gold. Baik utk ibu n baby. Lgipun kurang kandungan gula (low glycemix index)

Kkia awk Takk bgii Susu ke..sbb sye dh 2x dapat Susu dorg suruh mnum..sdap jgakk..

esp soya protein...lagi sihat dan berkhasiat

lazz susu kambing & susu kambing arabic gum

Frisomum gold. Lite taste, very less sugar.

Kat sini aku jumpa kau jarrrr 🤣