meniarap

Ada anak2 parents dlm nie yg lambat meniarap..anak sy da 6 bulan 6 ari tak pandai meniarap sendiri...die seolah2 mcm x nk meniarap sendiri

1 Balas

Anak saya 3 bulan lebih dah pandai meniarap sendiri. Tapi saya rajin buat tummy time masa umur anak sya sebulan

4y ago

Tu la. Tapi saya tak bagi anak naik baby walker sebab bahaya. Anak sulung naik baby walker seawal 5 bulan. Tapi anak kedua saya saya tak bagi sbb takut kakak dia tolak baby. Huhuhu