Anak lambat meniarap

Normal ke anak 6 bulan belum meniarap? Dia suka mengiring & ada cubaan utk meniarap. Bila buat tummy time dia sendiri akan balikkan badan mcm tak suka meniarap. Anak 1st 3 bulan dah meniarap.

2 Balas

anak saya dah 7 bulan pun masih takmau mniarap..susah hati saya dibuatnya

2mo ago

Betul susah hati kita kan..sy refer nurse kk dia cakap selalu tolong meniarapkan dia, risau dia takut nak meniarap..harap baik2 saja ye utk anak2 kita

normal je