sakit hernia

Ad x spe2 pernah alami anak kena hernia. .bole share x? Ank sy kne hernia usia 2bulan dpt detact. .doc suh operation bulan 7 nie. .doc ckp bnde tu lepas operation bnyk risikonye. .kmgkinan bila da besar nti dia xbole ngndung?yallah kesianye. .xsampai hati tgk dia derita. .hurmm

2 Balas

Anak sy pn kena hernia (pusat trjojol tu)..tp sy ad baca di internet Cara mengatasi baby yg kena hernia..jadi saya ikut Cara tu dengan Tampal duit syiling di pusat anak... alhamdulillah skrg nmpk pusat nya da masuk sedikit..Cuba sis amalkan...doa moga anak sis sembuh ya

2y ago

sis nak tanya . sis guna syiling tu tampal mcm mana nk bg tak gerak? sy letak syiling asek bergerak je . even guna barut pun . ada guna soletape tp kulit baby jd merah

mksd sis yg pusat trjojol tu ke ap .

4y ago

bru sy tau permpuan pn ad hernia kt bwh ye . dy lubg xtrttp sbenr ny tu sis . doa kn yg baik2 je tok ank sis blom tntu xboleh mengndg bila ank besa sis . blom psti . operation tu tok tutp lubg yg trbkk tu je sbb risau gnggu usus segale peranakn ke ap msok dpm lubg tu sis . mcm laki . telur dia trmsok dlm . pn sme klau lubg xtrttp dn telo xtrun2 . kne operation bg ttp sikit lubg tu . sesetgh bby bila besa skit lubg tu boleh trttp . sesetgh xbole jdi cara tepp kne operation . klau bab benjolan sis ckp tu dorg akn scan ap semua dlu tok tngok sis . dorg akn check dlu btol2 sblm operation . sme mcm laki pn . wlau pn telo xtrun . dorg xtrus operation . dorg akn check dlu ke pakar sgale . klau da psti mmg telo dh lari sgt da xbole trun lngsg . mmg tu je cara operation . doa kn yg trbaik untk ank sis . doa mak 1doa .