sakit hernia

Ad x spe2 pernah alami anak kena hernia. .bole share x? Ank sy kne hernia usia 2bulan dpt detact. .doc suh operation bulan 7 nie. .doc ckp bnde tu lepas operation bnyk risikonye. .kmgkinan bila da besar nti dia xbole ngndung?yallah kesianye. .xsampai hati tgk dia derita. .hurmm

2 Balas

mksd sis yg pusat trjojol tu ke ap .

4y ago

bru sy tau permpuan pn ad hernia kt bwh ye . dy lubg xtrttp sbenr ny tu sis . doa kn yg baik2 je tok ank sis blom tntu xboleh mengndg bila ank besa sis . blom psti . operation tu tok tutp lubg yg trbkk tu je sbb risau gnggu usus segale peranakn ke ap msok dpm lubg tu sis . mcm laki . telur dia trmsok dlm . pn sme klau lubg xtrttp dn telo xtrun2 . kne operation bg ttp sikit lubg tu . sesetgh bby bila besa skit lubg tu boleh trttp . sesetgh xbole jdi cara tepp kne operation . klau bab benjolan sis ckp tu dorg akn scan ap semua dlu tok tngok sis . dorg akn check dlu btol2 sblm operation . sme mcm laki pn . wlau pn telo xtrun . dorg xtrus operation . dorg akn check dlu ke pakar sgale . klau da psti mmg telo dh lari sgt da xbole trun lngsg . mmg tu je cara operation . doa kn yg trbaik untk ank sis . doa mak 1doa .