Pregnant jarak rapat

Ad momy yang ada pengalaman pregnant jarak rapat tak ? Anak 1st xsmpai setahun da pregnant lgi. Mcm mne waktu bersalin ada Ape2 masalah? & ank yg 2nd ada ape2 risiko ke ?

6 Balas

Ank sulung 1thun 2bln.. peknen ank no2.. Ank 2nd umur 6 bln.. peknen sbln ank bungsu.. semua lelaki.. bersalin normal.. Gambo bawah ni mase ank no2 ngan bungsu.. skrg da umur 8 & 6 thun.

Klau 1st normal takde mslh la tu..sy dl rapat masa umur ank prtma 1th 1bln adik dia lahir..alhmdulillah normal puka takde jahit pon dmiss v..😅sbb jrk dkt sgt

Sy pregnant msa umur baby first 9 bulan.. Allhamdullilla xde msalah..

Sy ank plg rapat ank no2&no3.. msa preggy ank no3 ank no2 bru 1y3m..

X de masalah..akk ngandung masa bby umur 4bln..so ank sethn sorang hehe..

4y ago

sama kak. anak saya baru 4bulan. dah mengandung lagi. bising2 la juga nurse tp dah rezeki nak buat mcm mana.

Beranak normal nda yg 1st tu?

5y ago

Yg 1st normal sis