Hi mummy, how about susu Enfamama A+ for pregnant??? Ada sesiapa pernah try ke?

9weeks pregnant

10 Balas

Sy consume enfamama jgk, awal2 amek vanilla then terbeli coklat. Coklat lagi senang nak telan. And haritu ada tanya agent enfamama tu, sebab biasanya susah nk minum trimester first. So dia suggest, 1) guna botol shaker n buat guna air sejuk. (Seriously mmg sedap, x berketul2 n senang minum) even dgn air sejuk, just guna botol shaker. Sedapp sgt mcm susu kotak kita beli. 2)salah satu yg menarik sebab enfamama meternal + lacta. Utk ibu yg pregnant and utk bantu bg supplement utk menyusu jgk, 2 in 1 hehe Anmum pun okay, sy pernah try skejap. Hehe :)

4y ago

Owh ye ke sis, tq, nnt sy try, sbb sekarang ne sy tengah loya dgn smua makanan,, huhu smua yg dimakan kluar balek😅