Hi mummy, how about susu Enfamama A+ for pregnant??? Ada sesiapa pernah try ke?

9weeks pregnant

10 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy consume enfamama jgk, awal2 amek vanilla then terbeli coklat. Coklat lagi senang nak telan. And haritu ada tanya agent enfamama tu, sebab biasanya susah nk minum trimester first. So dia suggest, 1) guna botol shaker n buat guna air sejuk. (Seriously mmg sedap, x berketul2 n senang minum) even dgn air sejuk, just guna botol shaker. Sedapp sgt mcm susu kotak kita beli. 2)salah satu yg menarik sebab enfamama meternal + lacta. Utk ibu yg pregnant and utk bantu bg supplement utk menyusu jgk, 2 in 1 hehe Anmum pun okay, sy pernah try skejap. Hehe :)

Baca lagi
2y ago

Owh ye ke sis, tq, nnt sy try, sbb sekarang ne sy tengah loya dgn smua makanan,, huhu smua yg dimakan kluar balek😅

Saya minum susu enfamama ni, okay je. Sedap sebab ambik perisa coklat, perisa vanilla macam tak masuk sangat. 😅

VIP Member

Saya memang minum itu time pregnant...alhamdulillah, vanilla dan coklat dua² sedap...

Saya minum enfamama perisa coklat.Sedap & x meloyakan macam susu lain.

sy minum anmum no sugar added.. setakat ni alhmdulillah ok..

Sy minum enfamama perisa coklat.alhamdulillah serasi sgt.

VIP Member

masa sy check up di swasta doktor bg enfamama. sedap.

enfamama ok. sy consume yg perisa coklat . sedapp

Saya minum anmum perasa coklat

Enfamama ok