menghitung hari?

9hari lagi dijangka bersalin.cukup 38minggu sebab gdm on insulin..Tak tahula rasa bersalin paksa tu macam mana,,redha jela. Scan 35week berat baby da 3.5kg. Semoga segala urusan kita ibu² dipermudahkan..Aamiin❤️ada ibu² yang serupa dengan saya bersalin secara paksa?jom kongsi pengalaman ibu².tq?

2 Balas

Sy lg 6hr nk serah diri. Gdm on insulin. Org kata sakit kalau induce. Tapi sakit bersalin biasa la..semua sakit kan. Jadi positif je ye. Doa bnyk2..semoga urusan kita dipermudahkan. Aamin

Mungkin paksa