Menghitung hari

Hai ibu ibu ,ada Yang menanti kelahiran bby awak tak? Sye first mom.. Berdebar ,happy, takot pon De.. Semoga Kite smua dipermudahkn segala urusan yea.. Amin. Sye gdm on ubat Dan insulin.. Next check up bru dapat tarikh serah diri... #firstmom #firstbaby

2 Balas

Saya pun tgh menghitung hari, tak sabar! Tapi takut 🥹 semoga urusan awak dipermudahkan mommy 🫶🏻

hai mommy. mesti excited kan. semoga dipermudah urusan mommy & baby okay.