Keguguran ke kalau macam ni

8 weeks mcm ni gugur ke yee

Keguguran ke kalau macam ni
5 Balas

Sy dua hari lepas mcm ni. Pergi check rupanya vaginal/cervix inflammation. Doctor ckp normal asalkan bukan spotting fresh blood. Sy sama jugak 8w. Esok tu dah takde. Tapi awk monitor ya, kalau asyik ada kena check takut thereatened miscarriage

9mo ago

kita dah gugur dah sis. bila check kantung pun kosong. Takpe la belum rezeki lagi. Doakan saya semoga ada sinar ya 1 hari nanti 🤲🏻

kalau fresh blood mgkin gugur sis..apapun g cek doc ye..moga Allah lindungi baby awk

kalau gugur tu keluar mcm darah period tu. klu keluar mcmni better pergi check dulu.

fubinod5rdddddjjjjsjdhdjhrhdhfhghfuf get ydgfhdgfhfhtgfh

baby tengah sesuaikan diri dalam rahim..normal mula2 mengandung

9mo ago

Tak normal