Simptom pregnancy tiada

7 weeks harini, tapi simptom pregnancy semua dah tiada kecuali kerap pegi tandas waktu malam. normal kah? masa scan 6 weeks nampak kantung je. dr suruh scan semula 8 weeks. risau #firsttimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing

14 Balas

Normal je tu, sy pun symptom kerap ke tandas je dri awal2 smpi skrg

1y ago

Dan sy masa scan 7w pun nmpk kantung saja, risau time tu hari2 doa, masa 10w baru ada heartbeat, alhmdullilah

Ade je org takde symptom atau alahan .

Yg penting takde spotting

Normal je sis..