Hai semua. Bahaya tak kalau sy kerap makan buah oren? :') Tekak rasa terliur betul bila tgk oren.

9 Balas

tak bahaya, sis. saya everyday makan buah oren tapi sebijik or dua bijik je sehari sebab kuantiti macamtu je dah mengenyangkan 😊

3y ago

tq sis for sharing ☺️ Sy sehari kerap makan, kdg2 lebih 5-6 biji.. kadang2 tak boleh control rasa. Lagi oren yg besar, sampai limau yg kecil tu yg santap . In Shaa Allah, lepas ni Sy cuba control ikut suggestion sis ya. Tq tauu :')