cuma bertanya

6 bulan pregnant blh lagi ke klau nak gugurkan.. maaf bertanya

44 Balas

kandungan dah cukup sifat, dah ditiupkan roh dah.. jgn jd pembunuh anak sendiri.. tak selamat dunia akhirat. setiap masalah ada penyelesaiannya. fikir yg terbaik.

Ada masalah apa Puan? Jika memerlukan bantuan boleh utarakan disini.. atau jumpa dengan orang yang lebih arif. Semoga Puan buat keputusan yang rasional.

klinik swasta yang buat pengguguran akan tengok kondisi u dulu.. mostly diorg x buat..kecuali bila u nak ambil risiko sendiri & diorg x nak tanggung apa2,

Ramai ibu mengandung mengalami byk komplikasi sis. Sis yg dh smpai 6 bln umur kandungan tlg jgn fikir nak gugurkan la ye.

bila dh 6 bulan mmg xbleh nk gugurkn dh,tkut effect kita plak..truskn je smpai bersalin..klau xnk bg je pda org yg nk..

Allahuakhbar. Dah besar da baby tu dlm perut. Cukup bentuk dah. Jagalah anak mummy sebaik baiknya.

Wey, jgn la buang... Ksian la bby tu die xslh.. Jaga la die, klau xnk bg org yg memerlukn

Semoga ibu kuat ,, apepon masalah yg dihadapi ..sabar .. jaga kandungan ya ibu 🙂

Hurmmm...hurm..bape bulan pun xboleh. 6 bulan,baby dah start kicking2..sedih..😪

Ramai org kawin ikhtiar bertahun2 nak zuriat and yet u dh dpt nak gugurkan 😴