Preggymum

5w2d tpi still lgi pudar.. Sye nk tnye mum2 smue penah x time mengandung keputihan jdi banyak?? Knape ea n mcm mne nk atasi bnde tu..

Preggymum
14 Balas

Hi sis, sis check upt bile eh? Sy harini da late 3days dari hari patutnya dtg period. Sehari selepas sy tak dtg period tu, sy try check upt sebelum subuh. Tp takde ape2. 😂

4y ago

Sbb this week sy ade join running. Tu risau kang lari beria2. Tetiba preggy lak. Patut tak nak check hari sabtu pg before pegi lari? 😂