ingin mendapatkan zuriat lagi

5tahun saya gunakan perancang jenis injik tiga2 bulan.tapi sekararang saya dah tak ambil perancang lagi.sebab saya nak zuriat lagi.tapi sampai sekarang saya tak mengandung lagi..

10 Balas

Kadang waktu kita dok berharap x dpt, waktu kita x harap sgt tiba2 lekat. Selama 5 tahun saya mkn pil perancang yasmin. Tahun lepas sy stop bulan 8 dok harap pegnen tapi x jugak pegnen. 3 bulan saya stop alih2 putus asa sy sambung mkn pil balik smpaila bulan 2 baru ni. Bulan 3 saya terlepas x mkn pil tetiba peyed saya lewat 2mggu. Rasa something, saya beli test pegnen akhirnya, Alhamdulillah. Sekang saya pegnen sudah hampir 22mggu. Bersabar ya. Insya Allah ada rezeki utk awak juga.

Amalkan asid folic je sis dan mkn ubat2 yg pulihkan balik dalaman kita mcm pati kunyit buat sendiri atau beli je jamu2 yg ada kelulusan KKM ... Kawan Sya pun macam tu 2 tahun pakai injik bila nk ada bby ssh dia try minum jamu2 panas dan pergi urut alhamdulillah skrg tgh mengandung ... Kita cuba berusaha ☺️☺️

sy pn depo 2015-2017..ank 1st dh 4tahun..mmg tahap kesuburan akn bkurangan klo cucuk depo..sis try mkn vit c or supplements tuk kesuburan..alhamdullilah sy bru je +preggy bln ni..

Momy cuba jus mamariam..in shaa Allah, jus ni bole suburkan rahim..dgn izin Allah..sy sblm ni ikhtiar dgn jus ni jugak..Alhamdulillah skrg da pegnen 2bln lbeh..in shaa Allah

Sma sis.. Memg amek mse ckit.. After 2y stop bru sy pregnant lg.. Doa Bnyk2 k.. In sya Allah

Ambil folic asid,kawal berat badan dan jaga permakanan...ada masa boleh pergi urut

InsyaAllah ada rezeki - sementara tu, amalkan healthy lifestyle, kawal berat badan

In shaa allah klu ada rezeki puan xkemana... Doa byk2 ye puan...

5y ago

Sy phm apa puan rs.. Sy dulu pn rezeki lmbt smpi ada yg kata mcm2... Xpela jgn pts asa n trskn usaha... In shaa allah akn ada rezeki awk nnt...

Semoga dipermudahkan urusn

Semoga dimurahkan rezeki...