5 Days before my estimate due date & exhausted

5 hari lagi sebelum due date bersalin, tapi tiada contration langsung. Normal tak sebenarnya macam ne rasa mcm give up pon ada, tunggu punya tunggu tapi tiada tanda-tanda bersalin😪😪😪 secara mental rasa penat.

6 Balas

Saya 36 minggu dah semput dan sakit ari-ari yang amat sangat hahaha Doktor suruh bersalin before 38 week sebab baby dah terlebih besar. 36 minggu dah 3.33kg aduhai anakku... seronok makan kat dalam ye 😭😂 Saya pening dah nak mohon cuti bersalin ni hahaha

5mo ago

Masya Allah tabarakallah . Semangat nye berat baby . Saya 36minggu berat baby baru 3kg . Ni tengah kawal makan tapi tak boleh . Due 30/1 . Doakan saya bersalin ikut due sebab suami dah gaji mudahkan suami untuk bayar api air rumah coway dan lain2 dan urusan sewaktu bersalin dan berpantang .

samalah, dari excited, sampai rasa penat & bosan menunggu kan.. tp tetap berdoa moga dipermudahkan bersalin nanti.. dah la first time nak beranak.. kalau x bersalin jgk bila cukup due date nanti doktor suruh serah diri ke hospital..

due saya 7/1 . saya pun takde tanda nak bersalin lagi tapi doktot dah bagi tarikh suruh admit and then kena induce . ahh takutnya . semoga urusan kita dipermudahkan mommy

6mo ago

Sy ingat sy jee masuk tri 3 ni heartburn teruk. Sampai tahap nak solat sujud tuu rasa nak termuntah. Malam nak tido tak boleh sbb heartburn teruk. Tapi taknak bersalin awal sbb risau cuti bersalin 90 hari takdan sampai raya 😅.

samalah lagi 7 hari sebelum due date tapi tanda tanda lamgsung takde , kdang stress kadang rasa nak mengalah sebab takut overdue 😌

Sy 7 hari lg sampai due... Lum ada tanda2 LG nak bersalin ni.. jenuh menunggu hehhe

normal. u try ur best utk exercise, intercourse dgn husband.