Keluar darah

5 atau 6 minggu. Ni gugur ke?

Keluar darah
15 Balas

hi mommy. please please. apa discharge yg keluar semasa awak pregnant semasa awal kehamilan, tengah or akhir kehamilan adalah tak normal. hanya doctor yg boleh nilai kesihatan awak. jgn tnya di sosial media awak. sebab setiap mommy tak sama. ada mommy discharge keluar dia okay. ada mommy yg discharge dia keluar tp xokay. apa pon semoga urusan mommy dipermudahkan okay❤️

please pergi check ke dr .. sy pon pernah mcm ni jugak penuh satu pad lebih .. jumpa dr .. dr kata ni sbb ada isi daging lebih kat luar rahim .. dn bukan dalam kandungan.. lepas dari tu dr cuci dn bersihkan access drah yg ad .. xsakit .. n alhamdulillah sgt baby xde pape .. lepas effect dri bnde ni .. akan keluar keputihan sekali dgn darah.. lama2 dy akan okay

Byk nya... Please go to hospital immediately. Boleh je nk tny kt sini tp cukup skadar general knowledge supaya tahu pengalaman ibu² lain, tak la jd katak bawah tempurung. Tapi jgn tak pergi HOSPITAL pula. Pa pe jadi pd awal, tgh, akhir khamilan, snap gambar dan terus tunjuk kt Dr. Klau Dr tak minta, sendiri tunjuk gambar kt Dr.

banyaknya...cepat2 g emergency sis.saya haritu bleeding jugak trus pergi emergency ancaman keguguran..doktor bagi ubat duphaston hri ketiga dah tak bleeding..alhamdulillah bby selamat.sekarang da 37weeks..doktor pon ckp klau lambat dia akan kluar sbb rahim tak kuat.😭😭😭😭

11mo ago

Doc suruh makan 2biji 2kali sehari

saya bleding macam ni sampai 2 pad... hari selasa........terus ke klinik kesihatan biasa depa refer ke pakar ong.... alhamdulillah baby ada heart beat lagi dan depa bagi ubat kuat Rahim...sila refer ke hospital secepat mungkin.... mungkin dapat selamatkan kandungan sis

mana2 normal pregnancy takkan ada spotting/bleeding. kalau jadi, terus ke emergency hospital. doktor akan cek & rawat ikut keperluan. jgn tunggu2 lg. please mommy2.

Sy dulu masa first pregnancy dari awal sampai akhir bleeding. Sikit2 lama2 makin banyak. Pastu start keluar ketul2..

Hmmm g emergency pls. Kalau da byk mcm ni jgn tanya sini sis 😭

better pergi kecemasan terus kalau ada bleeding mcm ni.

Dah bleeding please jumpa doktor dulu bukn tanya dlm ni