overdue 2hari

40weeks 2days masih boleh ke bersama suami lagi?

5 Balas

Boleh j kalo keadaan sis ok mcm saya bhgian bawah tu dah sakit sangat nk kata bernafsu tu tx.. suami yg lebih .. lg nk penghujung n lg Cik suami nk dekat.. Kita lak yg nk jauh..aaaa

Sgt baik utk bersama suami awk. Mempercepatkan proses pintu rahim terbuka. Bla air mani kena pintu rahim, cepat awk bersalin nnt.

hujung2 hamil ni memang digalakkan kerap bersama suami bg cpt terbuka jalan utk baby keluar nanti

Asalkn dua2 sihat boleh je. Tp kalo berlaku pendarahan or sakit kena stop

Lagi bagus, boleh cepatkan nak bersalin