Esok 40weeks..

Ada geng x..doakan saya bersalin harini @esok... Risau overdue..

Esok 40weeks..
12 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan. tp sy risau juga due 20/11 ni tp masih belum ad ap² tanda. hospital dah bagi tarikh if tak beranak juga kena admit 26/11 utk induce plk. doakan sy juga bersalin dlm masa terdekat ni. tak nak induce..sakit 😅

Sy 17/11 40weeks. Baby masih lg seronok dlm ni. Celah celah peha dah sakit tapi tanda tak muncul muncul lg. Aiyoooooo.. doakan sy bersalin dlm minggu ni jgk yaaa tkut kena induce🫣🫣

Saya patutnya due 12/11 tapi baby taknak keluar lagi . Dr bagi masa sampai 18/11 kalau tak keluar juga kena induce 😌 semoga baik baik sahaja ibu ibu semua

1y ago

semoga dipermudahkan segala urusan sis.. smoga bby kluar sblm due Aamiin

Sama😭😭😭 due da limpas 11/11/22 tapi tanda nak bersalin belom lagi rsau ni semoga esok lusa baby kluar lah puas da pujuk ermmm😭😭

1y ago

sis dh bersalin ka.. saya masih tggu tanda2.. harini 40w 1d😌

sy 16.11 nie 40week 😅😅 baby xnak kuar lagi.. dlm masa yg sma kena covid 😔😔harap dipermudahkan semuanya

1y ago

aamin semoga dipermudahkan urusan kita semua untuk bersalin

semoga sis dipermudahkan urusan bersalin.. doakan sy juga tengah tnggu due date 26/11 nii heheh

1y ago

alamak hati² sis n semoga dipermudahkan urusan bersalin

Saya 18/11 semoga dipermudahkan segala urusan kita semua Aamiin 🤲🏻

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin 16/11 tengah pagi tadi

sama la kite...tp esk dh kene serah diri sb ad gdm on diet...

1y ago

semoga dipermudahkan segala urusan.. sis dh slmt bersalin ke

Kita geng. Due 10/11 tapi xde tanda lagi ni. Risau

1y ago

Due sama. And tak bersalin lagi. Rabu ni dah kena admit ward. 😭