Help!!!! Tu darah apeeee

Saya sepatutnya period 18/9. Alhamdulillah 4 bulan berturut ni period saya regular memang on time. Tapi 14/9, masa saya buang air, saya kesat miss v, ada keluar cecair warna pink. Saya ingatkan period so takde apelah tapi harini tak keluar langsung dah cecair merah@pink tu. So tu darah ape ye? Mohon kakak kakak legend yang ada pengalaman bantu sayaaaa #pleasehelp

2 Balas

Tunggu lewat period and check upt. Kalau risau, check je upt. Bcs you never know when is the exact ovulation time

cek upt

10mo ago

Kalau betul pregnant,upt boleh detect.. Sy 5 hari sblm period check upt mmg naik double line..yg 1st dulu sehari sblm period pun naik double line..