Possible tak pregnant 19w tp dh start keluar susu badan? Bkn la keluar mencurah tp just setitik dua

3rd pregnancy

8 Balas

normal. susu badan sudah terhasil sejak kandungan kita berusia 16minggu. normal juga bagi ibu hamil yg susu badan belom keluar titis2. jgn risau. sejurus kelahiran bayi terus bg menyusu dgn kerap☺️

Sy dri tr2 dah kluar kolustrum tu smpai basah baju kalau trtindih 😮‍💨 tpi hujung2 ni dia kluar skit2 ja tinggal kerak2 dkt nipple sbb tk prsan kluar

sy week 10 dh kluar. nurse ckp normal susu baru nk jdi . tk normal klau payudara ada ketulan

Sis keluar susu ke keluar air jernih ye? Sy pun 19w, keluar air jernih

2y ago

Kluar air jernih sis

possible. kilang susu dh start produce at 16wks

2y ago

Ouh okay²..1st pregnancy dlu 7bln bru kluar susu bdn😂 2nd pula miscarriage..ne 3rd pregnancy, awal pula keluar susu bdn, tu yg pelik skit😅 tq sis

saya 16 minggu dh keluar sis ..

normal. biarkan shj

normal sis