Nak Tanya Dan Tahu

3minggu lepas g scan swata doc kata nampak jantung baby.. Hari ni appointment kk document scan kata xnampak jantung pulak.. Doc kk refer hospital suh check.. Doc hospital kata kecik pulak.. Hati tengah gundah sangat.. 2lagi doc suh scan balik tengok.. Ada tak kes macam saya.. Hati suram ni

7 Balas

Mungkin masih awal..takpa tunggu baby masuk 8week - 12week mcm tu scan lagi..fikir baik2 jgn stress yer ibu😉.. Doa baby cepat membesar dlm tu☺