39 Weeks 2days

39Weeks 2days baby baru tunjuk muka . Alahaiiii anak ibu . Niat nak scan 2d je . Doktor tengok dia tunjuk muka . Jumpa 26/1/2023 ni ye sayang ❤️

39 Weeks 2days
7 Balas

bedebar nye due da dkt tp masih tkde tanda² brsalin sy pn 39w 1dy due 28hb 1 huhu smoga ank ke2 ni brsalin awl la atau ikut due tkna da overdue takut masuk ubat lagi🥲 smoga sgala urusan braslin smua mommy yg dkt² due ni allah permudahkn brsalin Aamiin³ ya mujib🤲🏻

2y ago

sama 2nd baby. due 25hb tp belum ada tanda2 lagi. Geng2 sama due lain dah selamat dah bersalin😅. Semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲🏼

Alhamdulillah untung anak jenis bg kerjasama ni.. anak sy scan gender pon kepit, doc tunjuk 5D masa nak beranak tu pon dia tutup muka.. pemalu sungguh la.. surprise sgt.. beranak pun awal plk dari edd.. haha.. apa pun semoga urusan bersalin puan dipermudahkan, selamat keduanya buat ibu & bayi ya.. amin

2y ago

ni 39week 2days baru tunjuk muke sis . gender die kepit sis . samelah anak kite 🤣 pemalu sungguhhh hahaha . aamiin

Rezeki sis dapat tgk.. saya g scan 33w haritu muka dia dh melekat kt dinding rahim . Ingtkan smpat nk print out muka nya bt kenangan. 😆😆 so skrg jdilah suprise utk kami laki bini.

2y ago

tapi saye gender belum tahu sampai harini tau sis 🤣 tu rezeki die tunjuk muka je . Semoga dipermudahkan urusan mommy ❤️

Due kita sama tnda2 bersalin blm ada lgi 26/01/2023 risau jg kdg sbb tnda2 tuh blm ad lgi dah dekt due dah nie🤭

2y ago

mommy dah bersalin ke ?

Alhamdulillah.. Moga dipermudahkan urusan puan nnt 😃

2y ago

aamiin terima kasih

Moga dipermudahkan segala urusan sis2 semua yg nk bersalin.. Aamiin2

2y ago

aamiiin ❤️❤️❤️

Alhamdulillah