Doakan saya baru cek tadi bukak 1 cm tapi tak tahan sakit sangat macm sengugut 🥺harap² dapat tahan

39 week pregnant

2 Balas

Sama la sy pn time 1cm skit tu mmng da rasa sbb air ktuban mmng da tngl sikit,sakit tu mmng tk bole nak kata ap lg klu dah bukaa lbih dri tu smpi ckap gn nurse nak czer je tp allhmdulillah demi bby sy brjuang sy slmt mlhirkn bby girl

1y ago

alhamdulillah ..tahniah sis😊

smoga dprmudhkan. bnyakkan berjalan sis untuk buka jalan. sya smbil skit smbil jalan .

1y ago

insyallah ..terima kasih sis