turun darah

39 minggu mengandung .semalam ada tanda turun darah,pergi hospital check bukaan masih belum ada.hospital minta balik rumah dulu.kalau dah sakit sangat baru datang semula. ada yang macam saya? boleh share pengalaman?

2 Balas

Memang mcm tu. Mcm sy 1st preggy dulu turun lendir darah dulu. Pegi hosp bukaan baru 1cm. So doc suruh balik dulu. Tak lama lepas tu datang contraction tapi biasa2 je. Tengah malam betul2 tak tahan baru pegi hosp. Tapi bukaan tak banyak, 3 4cm je. 2 malam jugak contraction kuat tapi bukaan sama je. Last2 nurse bukakkan jalan 😅

3y ago

Alhamdulillah selamat berpantang ye 🥰

mmg cmtu..